Welkom bij onze wellness

Over ons

Met Puur Sana willen wij een plek bieden waar je volledig tot rust kan komen, zowel geestelijk als lichamelijk. Onze luxueuze privéwellness bevindt zich in het landelijke Elverdinge, op een boogscheut van Ieper. Je kunt er ontsnappen aan alle drukte en onthaasten in een stijlvolle designomgeving. Onze faciliteiten zijn splinternieuw en state-of-the-art.

De Finse sauna, infraroodcabine, voetbad en regendouche zorgen voor de ultieme ontspanning. De jacuzzi op het groene privéterras maakt de beleving compleet. Na al die verwennerijen even uitrusten? Dat kan in het grote waterbed of op de ligstoelen buiten. Voor liefhebbers van gastronomie hebben wij verschillende formules. Hiervoor werken wij samen met Hostellerie Saint Nicolas**. Wellness in combinatie met een uitgebreid ontbijt of tapas en geselecteerde wijnen/champagne? Enkel het beste is goed genoeg.  

PUUR WELLNESS

De heilzame werking van wellness oefent als sinds de oudheid een bijzondere aantrekkingskracht uit. Even relaxen in de sauna heeft tal van gezondheidsvoordelen maar het brengt vooral rust. Een kostbaar goed in drukke tijden. Puur Sana combineert de weldaden van sauna, infraroodcabine en jacuzzi met een eigentijds, strak en puur kader. Zowel binnen als buiten geniet je van een unieke wellnesservaring. Omdat lichamelijke en culinaire geneugten hand in hand gaan hebben wij enkele gastronomische formules in samenwerking met Hostellerie Saint Nicolas**.

LIKAMI PRODUCTEN

Alle verzorgingsproducten bij Puur Sana zijn van het Belgische Líkami. Líkami is een nieuwe generatie van biologische, botanische huidverzorgingsproducten. Deze producten geven een ware betekenis aan waar de eenvoud voor staat: pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde. Líkami = superfood voor uw huid.

Meer info

Alle producten van Likami zijn verkrijgbaar bij Puur Sana.

 

Puur Sana & Hostellerie Saint Nicolas **

Puur Sana werkt voor alle culinaire verwennerijen samen met het nabijgelegen Hostellerie Saint Nicolas, een sterrenrestaurant met B&B waar de chefs Vanderhaeghe steeds weten te verrassen met originele smaakcombinaties en dito presentaties. De hotelkamers blinken uit door een puur en tijdloos design dat rust brengt. Combineer uw overnachting met een heerlijke wellness of combineer onze wellness met een van onderstaande gastronomische hoogstandjes.

  • Ontbijt
  • Lunch of diner (in Hostellerie Saint Nicolas)
  • Tapasbord (kaas/of charcuteriebord)
  • Exclusieve wijnen en champagne "Le Brun de Neuville"

Behandelingen

Alle behandelingen bij Puur sana worden verzorgd door de gespecialiseerde huistherapeuten van Alflex Bed&Badhuis te Ieper.